Wat wij doen

Efficiency levelDe economische en onroerend goed crisis brengt veel veranderingen met zich mee. Veranderingen in de markt vragen heel wat van een ondernemer. Maar juist inspelen op veranderingen in de markt en het resultaat verbeteren, is essentieel voor het voortbestaan van bedrijven in de groene sector.
 
GroenbroekAdvies helpt ondernemers in de groene sector met de veranderingen die de omgeving van hen vraagt. Hierbij zijn structurering van de financieringslasten en omzetten van een Push (aanbodstrategie) naar een Pull (vraaggerichte) marketingstrategie belangrijke onderwerpen. Daar waar het nodig is, richten wij ons op professionalisering van uw organisatie op gebied van management en aansturing, de inkoop, verkoop en werkprocessen binnen uw onderneming.

Ons uiteindelijke doel is om u meer winst te laten maken.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

  • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
  • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
  • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak