Werkwijze 

In een gratis en vrijblijvend gesprek oriënteren we ons op uw bedrijf. We bespreken samen met u uw wensen. We kijken of uw onderneming toe is aan een verandering in haar huidige processen of beleid.

Bedrijfsscan (optioneel)

Tijdens dit tweede gesprek leggen wij de basis voor een bedrijfsscan. Deze bedrijfsscan geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van uw onderneming.

Bedrijfsplan

Na de analyse zal er een plan geschreven worden die bij de ondernemer past en die de ondernemer moet uitvoeren. Dit plan is afhankelijk van het resultaat in de scan, maar kan bijvoorbeeld een financieringsplan, liquiditeitsplan, exportplan of marketing plan zijn. Wij kunnen u vervolgens ook bij de invoering hiervan begeleiden en coachen.

Invoering

Samen met u voeren wij de veranderingen door. Er worden een korte en een lange termijnplanning gemaakt met een duidelijk activiteitenplan. Zo weet u waar u aan toe bent en wat op welk moment de meeste aandacht verdient.

Abonnement (optioneel)

Na invoering van een verandering is het mogelijk om, via een abonnementsvorm, GroenbroekAdvies te laten meekijken naar de voortgang van de verandering in uw onderneming.

Wat we nog meer voor u kunnen doen

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het maken van een kostprijsberekening, concurrentieanalyse of kunnen wij fungeren als sparringpartner van de ondernemer via een coaching traject.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

  • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
  • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
  • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak