Wie zijn wij

Harrie GroenbroekHarrie Groenbroek is uw bedrijfskundig adviseur. Hij heeft 10 jaar ervaring opgedaan in de groene sector als zelfstandig tuincentrumondernemer. Daarna werkte hij 3 jaar bij de grootste bloemenveiling ter wereld (FloraHolland), als productspecialist boomkwekerij. Later heeft hij managementfuncties vervuld bij exporteur Javadoplant (verkoopleider) en Brinkman Agro (productmanager). Hij heeft tijdens zijn functie van productmanager een studie Bedrijfskunde & Agribusiness gevolgd bij HAS Den Bosch.

Na deze studie was hij bij de WUR (Wageningen University and Research) werkzaam als projectleider Ketenmanagement voor bloembollen, boomkwekerij en fruitteelt.

Sinds 2013 werkt Harrie weer als ondernemer, om met zijn ervaring en opleiding ondernemers in de groene sector te helpen met de veranderingen die de omgeving op dit moment van hen eist.

Stephany Linthorst

Stephany LinthorstStephany Linthorst is uw organisatiecoach / veranderkundige. Zij heeft reeds 15 jaar ervaring als coach in verschillende sectoren en bij verschillende bedrijven. Als organisatiecoach maakt zij gebruik van individuele coaching alsook van teamcoaching. Waar de adviseur vooral ingaat op WAT er moet veranderen (=de harde kant van verandering), gaat zij in op HOE de verandering tot stand komt (= de zachte kant van de verandering), zodanig dat mensen in beweging komen om de verandering uit te voeren in de organisatie.

Zij werkt altijd resultaatgericht en is sterk praktisch ingesteld. Wie haar leert kennen weet dan ook dat zij oog heeft voor de zachte kant van de verandering EN voor de zakelijke kant van de organisatie. Stephany is afgestudeerd in Personeel & Organisatie en Verandermanagement.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

  • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
  • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
  • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak