Verbeteren verkoop

Het woord ‘verkoop’ krijgt een andere lading als het aanbod veel te groot is. Ondernemen en verkopen in een aanbodsmarkt vraagt om een andere manier van verkopen dan we gewend zijn. Hierbij is het contact (communicatie) tussen verkoper en kweker heel erg belangrijk. Als we dit niet voldoende beheersen, laten we ons leiden door de waan van de dag. We hebben het daardoor altijd druk, maar of de werkelijke resultaten worden gehaald is hierdoor twijfelachtig. 

Voor de tuinbouw hebben wij een uniek verkoopconcept opgesteld welke geschikt is voor boomkwekerijen, kamerplanten kwekers, bloembollenkwekers, perkgoedkwekers, snijbloemen kwekers, tuin en terrasplanten kwekers enz.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

 • We bieden de mogelijkheid om uw bestaande verkoper(s)ter volgens dit concept te laten werken.  Wij zorgen dan voor de aansturing, uitvoering en monitoring.


Het concept is gebaseerd op het opstellen van een goed verkoopplan, waarbij hele heldere en haalbare doelen worden bepaald.

Groenbroeksales heeft een verkoopconcept, waarbij de doelen en resultaten bovenaan staan. Het verkoopresultaat moet worden verbeterd.

Deze resultaatgerichte verkoopbegeleiding met een biedt u:

 • Betere controle over de verkoop van uw productie;
 • Meer inzicht in de behoefte van uw klanten;
 • Een persoonlijke verkoper die uw resultaat bovenaan zet;
 • Monitoring en aansturing van uw huidige verkoop;
 • Het niveau van uw verkoop stijgt, waardoor uw bedrijf en producten interessanter worden voor uw eindklanten;
 • Beter contact met uw eindklanten;
 • Onze marketingstrategie wil de wijziging doorvoeren van Push naar Pull (u produceert wat er wordt gevraagd)

U als ondernemer heeft veel vragen over potentiële klanten en mogelijkheden in het buitenland, meer kennis hierover verkrijgt u o.a. via een Exportkennis SIB traject. Ook organiseren wij een kennismaking met potentiële eindklanten (Retail) en hun wensen met onze Retail safari.

Klik hier voor de folder

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

 • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
 • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
 • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak