Klanten 

Groenbroek Advies richt zich op ondernemers in de groene sector zoals: de boomkwekerij, bloembollenteelt, fruitteelt, tuinbouw zoals kamerplanten, snijbloemen, groenteteelt, maar ook tuincentra en hoveniersbedrijven.

Een economische crisis brengt veel veranderingen met zich mee. Door veranderingen in de huidige marktsituatie, is het moeilijk om de omzet en marge te handhaven in de groene sector. Het wordt steeds belangrijker om uw producten af te stemmen op de wensen van uw klant. Bij een nieuwe financiering bij uw huidige bank of een andere bank, stellen deze financiers tegenwoordig veel meer eisen. Een logisch gevolg van de onroerend goed crisis. Kortom, aan u als ondernemer worden steeds meer en steeds hogere eisen gesteld.
 
Groenbroek Advies ondersteunt u hierin met een aanbod van plannen en analyses zoals: marketing- en verkoopplannen, concurrentieanalyse, kostprijsberekeningen, bedrijfsprocessen analyse, financieringsplannen en kosten/baten analyse.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

  • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
  • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
  • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak