Retail Safari

Wat is een Retail safari in Frankrijk: Retail safari is bedoeld om kwekers kennis te laten maken met de laatste schakel (Retail) voor de consument. Hoe is de presentatie van de binnen- en buitenafdeling en wat ondernemen de bedrijven om de consument over te halen tot het kopen van uw producten. We gaan met max. 7 à 8 personen naar Frankrijk en bezoeken vooraf geplande en geïnformeerde Retail bedrijven. Door deze ervaring kunt u zelf bepalen of de uitstraling van hun bedrijf ook bij uw visie past als ondernemer.  

Klik hier voor de folder 

Wat is een Retail safari in Duitsland: Retail safari is bedoeld om kwekers/verkopers kennis te laten maken met de laatste schakel (Retail) voor de consument. Hoe is de presentatie van de binnen- en buitenafdeling en wat ondernemen de bedrijven om de consument over te halen tot het kopen van uw producten? We gaan met max. 7 à 8 personen naar Duitsland en bezoeken vooraf ingeplande en geïnformeerde Retail bedrijven. U ontvangt uitgebreide informatie van de Duitse Retail markt en de belangrijke spelers.

Klik hier voor de folder

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Of heeft u een vraag of opmerking over ons bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@groenbroekadvies.nl of door het contactformulier in te vullen.


Ga naar contact

GroenbroekAdvies

078 - 645 13 24
06 - 31 78 37 16
info@groenbroekadvies.nl

Waarom kiest u GroenbroekAdvies?

U kiest uiteraard voor GroenbroekAdvies, want

  • GroenbroekAdvies spreekt de taal van de ondernemers in de groene sector en is hierdoor uw ideale personeel en/of ondernemerscoach;
  • Wij adviseren niet alleen, maar helpen ook met de invoering van de gemaakte plannen;
  • GroenbroekAdvies heeft veel kennis van de Retail in Nederland en in Europa, waardoor u meer inzicht in uw belangrijkste doelgroepen kan krijgen;

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak